IZGRAĐENO U 2007.

KMD APARTMANI - Kladovo, naselje Pemci, Ulica Mladost na samom uglu sa Đerdapskim putem. Stambeno poslovni objekat Po+P+3+Pk.


Stambeno poslovni objekat izgrađen na atraktivnoj lokaciji grada, na samom uglu Đerdapskog puta sa naseljem Pemci (preko puta "starog grada").
U prizemlju objekta prema glavnoj ulici nalazi se poslovni prostor (2 lokala). U ostatku zgrade nalaze se moderno opremljene stambene jedinice korisne površine od 35,24m2 do 145m2. Kompletna zgrada je sazidana od prirodnih materijala. Zgrada je savremeno projektovana da zadovolji sve potrebe udobnog i zdravog stanovanja.

Stanovi su moderno i kvalitetno opremljeni, građeni od prirodnih materijala a podovi su od prvoklasnog laminata i keramike.
Stolarija je savremena sa dugogodišnjom garancijom. Grejanje je centralno. Ulazna vrata su vatrootporna sa sigurnosnim sistemom zaključavanja izuzetnog dizajna. Kupatila su opremljena tuš kabinama, kadama i keramikom prve klase.

Svaki stan ima klimu, kablovsku televiziju, video nadzor, interfon. U podrumu zgrade nalaze se zidane autonomne garaže. Sva oprema je sa dugogodisnjom garancijom proizvođača.

 

 

© Copyright 2007 KMD Company doo. All Rights Reserved. Website by Medija Centar Kladovo